betrokken. energiek. effectief.

Over ons

O&O

Betrokken. Energiek. Effectief.

O&O werkt. Dat blijkt!

In 2014 begonnen wij, Marjolein Olthoff en Janny Oosting met O&O werkt. Sindsdien hebben we vele werkgevers en werknemers doelgericht begeleid in het lastige proces rondom ziekteverzuim.

Ieder mens is uniek. Ieder traject dus ook. We kijken natuurlijk naar de beperkingen, maar vooral naar de kansen. Steeds weer gaan we vol energie voor een mooi resultaat. We luisteren, coachen, pakken door en bijten ons vast omdat we willen dat het resultaat van het traject voor alle partijen passend is.

We zijn goed in het leggen en onderhouden van contacten. Zowel met werkgevers als met werknemers. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen; een band met elkaar op te bouwen. Vanuit vertrouwen bewandelen we samen het pad dat leidt naar een nieuwe passende baan. Ons grote netwerk helpt hierbij.

En het belangrijkste: we doen het samen!

Al ruim 20 jaar ervaring 

20

Onze experts

Marjolein Olthoff

Marjolein Olthoff

marjolein@oowerkt.nl

Betrokken en doelgericht. Energiek. Houdt rekening met ieders unieke eigenschappen. Geeft moed en vertrouwen.

Janny Oosting

Janny Oosting

janny@oowerkt.nl

Enthousiast en betrokken, houdt van snel en doelgericht handelen. Sociaal en gaat voor resultaat.

Marjolein Olthoff

Sinds een aantal jaren werk ik als re-integratie adviseur en accountmanager. Ik heb verschillende functies gehad op het gebied van werk, participatie en (re)-integratie.

Als accountmanager en jobhunter ben ik gewend om met verschillende opdrachtgevers en werkgevers contact te leggen en te onderhouden. Hierdoor heb ik in de jaren een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast deed ik als bemiddelaar de werving en selectie van werkzoekenden richting gemeenten op basis van detachering en payrolling. Hierbij fungeerde ik tevens als werkgever. Als adviseur re-integratie en werk begeleidde ik diverse kandidaten in re-integratietrajecten. Mijn HEAO-opleiding (Commerciele Economie) en de opleiding Total Coaching, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse coachingsinstrumenten, komen goed van pas bij de verschillende aspecten van re-integratie.

Ik werk graag samen aan een duidelijk doel waarbij we rekening houden met ieders beperkingen en mogelijkheden. Het werken met steeds weer een uniek persoon met al zijn unieke eigenschappen, met hoe deze in het leven staat en met zijn eigen overtuigingen geeft energie!

Ik ben betokken en leer de mensen graag goed kennen om samen een pad te bewandelen in het zoeken naar en vinden van werk. Zo zijn we het meest effectief. Dat geeft moed en vertrouwen en als dat beloond wordt met de juiste baan dan hebben we allemaal ons doel bereikt!

 

Janny Oosting

Ik werk inmiddels ruim 20 jaar in de wereld van re-integratie en werk. Na mijn HEAO-opleiding (Commerciële Economie) ben ik als intercedente aan de slag gegaan en daarna heb ik als jobhunter, trainer, adviseur re-integratie, consulent werk en accountmanager gewerkt bij verschillende gemeenten en re-integratie- en detacheringsbureaus.

Ik ben enthousiast en betrokken, ik houd van snel en doelgericht handelen, ik ben sociaal en ik ga voor resultaat. Ik vind het fijn om samen met de mensen die ik begeleid het traject richting (ander) werk of richting een meer sociaal actief leven in te gaan omdat werk (betaald of onbetaald) bijdraagt aan het welzijn van de mensen.

Voor de meeste mensen is het belangrijk om werk te hebben. Natuurlijk is het hebben van werk een middel om geld te verdienen maar werken (in een passende baan) is ook een manier om je kwaliteiten te kunnen benutten, mensen te leren kennen, een daginvulling te hebben en om deel uit te maken van de maatschappij. Ik ben dan ook altijd weer blij als het doel van het traject wordt gehaald.

Hiernaast vind ik het fijn om samen met de opdrachtgever te komen tot de beste oplossing voor alle partijen en zowel opdrachtgevers als de mensen die ik begeleid te informeren over nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de wetgeving.